top of page

Det lønner seg å ta vare på sine ansatte!

 • Ønsker du at dine ansatte skal trives på arbeidsplassen?

 • Ønsker du at dine ansatte skal være mest mulig effektive?

 • Ønsker du at dine ansatte skal holde seg friske?

 • Ønsker du å redusere sykefraværet?

 

 

Vi håper og tror at du er opptatt av dine ansattes ve og vel. I Norge er muskel- og skjelettsykdommer de absolutt vanligste årsakene til sykefravær hvert år (se NAV sine statistikknotat). Dette kan påføre en bedrift store kostnader. Det er derfor viktig å være føre var! Tiltak som er med på å bedre helsen blant personalet kan bidra til å kraftig redusere kostnadene i forbindelse med sykemeldinger og eventuelt påfølgende tapte produksjonskostnader. Et hvert tiltak for at personalet skal trives og fungere bra i sitt arbeid er en lønnsom investering.

 

Bergen Naprapatklinikk ønsker å hjelpe til med at dine ansatte skal ha en god helse. Dersom de ansatte har det godt, leder dette til økt trivsel som igjen kan øke effektiviteten og gi høyere produktivitet.

 

Hva kan en naprapat bidra med?

 • Behandle både akutte og kroniske smerter som stammer fra muskler og ledd

 • Finne årsaken til skaden eller belastningslidelsen

 • Ergonomisk tilpassning av arbeidsplassen

 • Informere om forebyggende tiltak

 

Bergen Naprapatklinikk holder til i Bergen Racketsenter sine lokaler på Bønes. Vi kan ta i mot dine ansatte på vår klinikk eller om ønskelig kan vi komme til din bedrift og behandle dine ansatte der. Fordelen med å komme til vår klinikk er at her har man topp utstyr som gjør behandlingen enda bedre og ikke minst har man fordelen ved at de ansatte har mulighet for å komme seg ut av bedriften og koble av. Vi er imidlertid opptatt av å gjøre dette enklest mulig for dere, og er klar for å tilrettelegge og tilpasse en eventuell avtale etter deres behov. En bedriftsavtale vil selvfølgelig alltid innebære tilgang på raske timer på vår klinikk ved akutte plager.

 

Forslag til ulike løsninger:

 

 • Bedriften betaler for behandlingene

 • Bedriften subsidierer behandlingene

 • Den ansatte betaler behandlingen selv, men kan få behandling i arbeidstiden

 

Om dette høres interessant ut, er dere velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale eller for å avtale tid for et møte.

Telefon: 952 02 637

E-post: line@bergen-naprapatklinikk.no
 

«KPMG AS avd Bergen og Straume har, siden 2012, hatt et flott samarbeid med Bergen Naprapatklinikk og Line Strander. Hun kommer ut til oss 2 dager i uken og gir behandlinger og veilledning til våre ansatte. Line er blitt som en kollega! Hun gir alle en utmerket behandling i forhold til deres behov - både i form av forebyggende behandling og faktisk behandling av smerter og lidelser. Vi er heldige som har en så god samarbeidspartner!"

 

                              - Cecilie Willard, senior revisor/siviløkonom KPMG 

bottom of page